Οικογενειακές διακοπές στην Ιο? Οπωσδήποτε

Οι διακοπές στο νησί της Ίου μπορεί συχνά να συσχετίζονται με την έντονη νυχτερινή ζωή και τη νεολαία. Την ίδια εντύπωση θα μπορούσε κάποιος να έχει και για άλλα νησιά των Κυκλάδων. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η Ίος δεν είναι "κατασκευασμένη" για οικογενειακές διακοπές. Αντίθετα, μπορείτε να επισκεφθείτε το νησί της Ίου με τα παιδιά σας και να περάσετε το χρόνο σας, όσο ήσυχα και χαλαρωτικά θέλετε. Καθώς το ξενοδοχείο Olga είναι ένα ήσυχο μέρος με μοναδικό περιβάλλον, αποτελεί ένα από τα ξενοδοχεία της Ίου που ταιριάζουν σε ταξιδιώτες που επιθυμούν να περάσουν ποιοτικό χρόνο με τις οικογένειές τους. Το γεγονός ότι ένας μεγάλος αριθμός από παραλίες βρίσκεται γύρω από το νησί της Ίου, σημαίνει οτι θα έχετε πολλές επιλογές για να κολυμπήσετε στο Αιγαίο Πέλαγος, για να παίξετε στην παραλία ή να απολαύσετε την ηλιοθεραπεία με τους αγαπημένους σας. Δεν χρειάζεται να επισκεφθείτε τις δημοφιλείς και πολυσύχναστες παραλίες για να ζήσετε αυτά που οι ακτές του νησιού μας έχουν να προσφέρουν.

Μόνο μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από το ξενοδοχείο μας, υπάρχει η παραλία Γιαλός. Λόγω του ότι θα βρίσκετε τόσο κοντά σας, η παραλία αυτή μπορεί να γίνει ο προορισμός που θα επιλέξετε για να περάσετε χρόνο με την οικογένειά σας. Τα παιδιά σας μπορούν να παίξουν με την άμμο, ενώ εσείς μπορείτε να χαλαρώσετε στην ξαπλώστρα με ένα δροσερό αναψυκτικό ή έναν καφέ. Πιθανότατα, η ωραιότερη δραστηριότητα που εσείς και τα παιδιά σας θα απολαύσετε στο νησί της Ίου, είναι μια ημερήσια εκδρομή με ένα από τα παραδοσιακά μας καραβάκια. Δεδομένου ότι με τις κρουαζιέρες θα μεταφερθείτε σε διάφορες παραλίες, θα μπορείτε να μοιραστείτε όχι μόνο όμορφες οικογενειακές στιγμές, αλλά θα έχετε και μια ευκαιρία να γνωρίσετε το νησί μας και τις παραδόσεις μας. Ένα τέτοιο ταξίδι, σίγουρα θα μείνει αξέχαστο σε κάθε συμμετέχοντα.

Μην διστάσετε να κάνετε μια βόλτα το βράδυ με την οικογένειά σας στην εντυπωσιακή πρωτεύουσα της Ίου, που ονομάζεται Χώρα. Κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου, τα σοκάκια ίσως να είναι γεμάτα, αλλά όχι τόσο πολύ, σε σύγκριση με άλλους προορισμούς. Ως εκ τούτου, θα είναι μια ευχάριστη εμπειρία, που μπορείτε να συνοδεύσετε με δείπνο σε μία από τις παραδοσιακές ταβέρνες. Αν τα παιδιά σας είναι αρκετά μεγάλα σε ηλικία, μπορείτε να ξεκινήσετε τη βόλτα σας στην πρωτεύουσα της Ίου λίγο νωρίτερα και να ανηφορήσετε στην κορυφή της Χώρας, ώστε να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα. Η εκπληκτική θέα που θα αντικρύσετε, σίγουρα θα μείνει στο μυαλό σας για πολύ καιρό!

Αυτά είναι λίγα μόνο πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο νησί της Ίου, αν αποφασίσετε να το επισκεφθείτε με την οικογένειά σας. Ανάλογα με το ποια είναι τα ενδιαφέροντά σας και σε ποιες δραστηριότητες θα ήθελαν να συμμετάσχουν τα παιδιά σας, η ομάδα του ξενοδοχείου μας μπορεί να σας προτείνει ακόμη περισσότερα πράγματα, που εγγυημένα θα σας ενθουσιάσουν!